استاندار قزوین:

مراسم تجمع جان فدا و ۱۳ آبان با حضور پرشور و فراگیر مردم و اقوام مختلف، متفاوت برگزار می‌شود

  • 01 Nov 2026
  • شناسه مطلب: 7535301
  • تعداد بازدید : 246

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین،

محمد نوذری استاندار قزوین در جلسه هماهنگی تجمع بزرگ «جان‌فدا» با تأکید بر ضرورت حضور گسترده و یکپارچه مردم اظهار کرد: این مراسم متعلق به مردم است و باید زمینه حضور همه اقشار، قومیت‌ها و سلایق مختلف جامعه در آن فراهم شود.

محمد نوذری با تأکید بر بسیج تمام ظرفیت‌های استان افزود: دانش‌آموزان، دانشجویان، تشکل‌ها، گروه‌های مردمی، ورزشکاران، روحانیون، ائمه جماعات مساجد، فرهنگیان، دستگاه‌های اجرایی، نهادها و سازمان‌ها باید با تمام امکانات و ظرفیت‌های خود پای کار بیایند.

استاندار قزوین همچنین بر نقش‌آفرینی رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی در اطلاع‌رسانی و دعوت عمومی از مردم تأکید کرد و خواستار مشارکت فراگیر برای رقم زدن حضوری باشکوه در این مراسم شد.

نوذری،با اشاره به حضور پررنگ کردم قزوین در تجمعات شبانه مردمی تصریح کرد: باید زمینه حضور پرشور مردم در تجمع جان‌فدا فراهم شود؛ گردان‌های مردمی و قرارگاه‌های مرتبط شکل گرفته‌اند و میدان‌داران نیز با پرچم‌ها و نمادهای خود در این حرکت مردمی حضور پیدا کنند.

نوذری خاطرنشان کرد: ۱۳ آبان امسال متفاوت برگزار خواهد شد و آنچه اهمیت دارد، انسجام، همبستگی و حضور آحاد مردم با سلایق گوناگون است؛ چراکه اقتدار ایران در گرو وحدت و انسجام ملی و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکاست.


اشتراک گذاری