قانون فصل الخطاب برگزاري انتخابات است
پنجشنبه, 1390/11/06 - 12:00
جانشين ستاد انتخابات استان:
قانون فصل الخطاب برگزاري انتخابات است
قانون فصل الخطاب برگزاري انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در استان است.
سيد جمال الدين حسيني در چهارمين جلسه ستاد انتخابات استان بيان داشت: فعاليت هاي ستاد انتخابات استان و شهرستان ها براساس برنامه زمانبندي به خوبي پيش مي رود و نقطه قوت كار در هماهنگي و انسجام عوامل اجرايي؛ نظارت و بازرسي در برگزاري انتخاباتي سالم و با مشاركت حداكثري است.
اياشن افزود: هدف نهايي ستاد انتخابات استان برگزاري انتخاباتی سالم با اخذ آراي دقيق و صحيح مردم مي باشد تا نمايندگان منتخب در كنار حمايت و حفظ نظام و انقلاب بتوانند دغدغه ها و مشکلات ساكنين مناطق و حوزه هاي انتخابيه خود را پيگيري كنند.
جانشين ستاد انتخابات از قانون به عنوان فصل الخطاب برگزاري انتخابات ياد كرد و در ادامه گفت: فرمانداران تجهيزات و ملزمات مورد نياز خود در شهرستان ها را از طريق مجاري ذيربط پيگيري كنند.
مدير كل دفتر سياسي و انتخابات با تأكيد بر مستند سازي فعاليت ها و اقدامات ستاد انتخابات شهرستان ها در پايان خواستار سرعت در ارسال گزارش هاي انتخاباتي توسط فرمانداران شد. ع/


