دشمن به دنبال ايجاد حواشي در انتخابات مجلس است
پنجشنبه, 1390/11/06 - 12:08
رئيس هيأت بازرسي انتخابات استان:
دشمن به دنبال ايجاد حواشي در انتخابات مجلس است
دشمنان نظام اسلامي به شدت عصباني هستند و براي فرونشاندن عصبانيت خود به دنبال ايجاد حواشي در انتخابات آينده هستند.
عباسعلي درافشاني در چهارمين جلسه ستاد انتخابات استان بيان داشت: قانون اساسي مهمترين ثمره خون شهدا دردوران انقلاب اسلامي است كه اسلامي بودن و مردمي بودن دو ويژگي برجسته و ممتاز اين قانون مي باشد.
ايشان افزود: بر پايه اين قانون اساسي تحولات بسيار چشمگيري در منطقه و كشور اتفاق افتاده است كه ارتقاي جايگاه علمي کشور و كنترل فتنه سال 88 از مصاديق بارز اقتدار نظام اسلامي است.
رئيس هيأت بازرسي انتخابات استان از انتخابات به عنوان جايگاهي براي ارتقاي نظام اسلامي ياد كرد و در ادامه گفت: مقدمات انتخابات بازرسين و سربازرسين در شعب اخذ رأي فراهم شده و در روز انتخابات در هر شعبه يك بازرس و در هر 20 شعبه يك نفر به عنوان سربازرس ايفاي نقش خواهند كرد.
درافشاني خواستار حمايت و همكاري فرمانداران از هيأت هاي بازرسي انتخابات در شهرستان ها شد و در ادامه تصريح كرد: سياست و رهنمود اصلي هيات هاي بازرسي در انتخابات استان اين است كه از هرگونه التهاب و تنش پرهيز كرده و بستر برگزاري يك انتخابات پرنشاط و شادي را در استان فراهم كنند.ع/


